BORSTKANKERCAFÉ

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Ongeveer 1 op de 8 vrouwen krijgt hiermee te maken. Het wordt als zeer ingrijpend ervaren en heeft invloed op alle aspecten van het dagelijkse leven.

 

Samen met het Toon Hermans Huis Hoogeveen organiseren wij vier keer per jaar een Borstkankercafé. Daar zijn we in 2016 mee begonnen. We merkten in onze mammacarepraktijk dat vrouwen na hun medische behandeling nog veel vragen hadden naar aanleiding van hun ziekte.

BORSTKANKERCAFE

Vragen ontstaan vaak nadat de eerste hectiek van de behandeling voorbij is.

In het Borstkankercafé organiseren we in een ongedwongen sfeer informatieve bijeenkomsten over actuele thema’s. Elke keer hebben we een of meer deskundigen uitgenodigd die ons iets vertellen over het thema van de avond. Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen en/of ervaringen uit te wisselen. In verband met de situatie rondom corona hebben wij nog geen volgende bijeenkomst gepland.

DOELGROEP

Het Borstkankercafé is in eerste instantie bedoeld voor vrouwen én mannen met borstkanker en hun naasten. Toch lopen zij ook tegen problemen aan die niet specifiek met borstkanker te maken hebben, maar die ook voorkomen bij andere patiënten. De onderwerpen die wij behandelen zijn daarom ook interessant voor anderen. Ook zij zijn van harte welkom.

De bijeenkomsten beginnen telkens om
19.30 uur en om 21.30 uur ronden we af.
De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

 

HENDRIKSEN LINGERIE

Liverahoogeveenlingerie

Bezoek onze winkel

 

Hoofdstraat 151

7902 EG Hoogeveen

Hoogeveen

(0528) 230600

  • Grey Facebook Icon

© 2019  Hendriksen Lingerie