HENDRIKSEN LINGERIE

Onze winkel is al ruim 45 jaar gevestigd aan de Hoofdstraat in Hoogeveen. Een vertrouwd adres.

Ons team is enthousiast, deskundig en ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons.

En daar doen we alles aan.

Onze liefde voor lingerie combineren we met gedegen vakkennis zodat jij het beste advies krijgt. Behalve lingerie hebben we ook nachtmode, loungewear, shapewear, bad- en strandmode.

Onze winkel heeft een rustige en intieme uitstraling, met de paskamers achterin. Zodat je in alle rust kunt passen. We hebben een extra grote paskamer voor mindervaliden of als je bijvoorbeeld je peuter nog in de wandelwagen hebt. Eveneens in het achterste deel van de winkel is onze koffietafel waar je na het passen nog even rustig kunt zitten met een kopje verse koffie of thee.

Annet, Truus, Leontine, Rebecca, Cindy, Lucy en Janny vormen het team. Als je wilt, kun je een persoonlijke pasafspraak maken bij je favoriete adviseur.

GERARD HENDRIKSEN EN JANNY SCHENKEL

 

Gerard en Janny zijn eigenaar van Hendriksen Lingerie. Janny is vooral zichtbaar ín de winkel en is mammacare-adviseur; Gerard zorgt er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt. De inkoop doen we samen.

De kracht van onze samenwerking?

We vullen elkaar perfect aan!

 

Annet

Annet is al jaren een vertrouwd gezicht bij Livera. Annet verbindt haar jarenlange ervaring moeiteloos met jouw vraag en weet daardoor vrijwel altijd de perfecte match te maken. Haar missie: de klant laten ervaren hoe fijn het is een goed passende bh te dragen!

Rebecca

Rebecca, sinds 2011 bij ons werkzaam, is onze creatieveling. Zij zorgt – samen met Cindy - voor een mooie presentatie, maakt mooie combinaties en ziet snel het ‘perfecte plaatje’. Dat komt goed van pas als je twijfelt of iets jou wel of niet goed staat.

Leontine

Leontine werkt sinds 2011 bij Livera. Geboren én getogen in Hoogeveen en daardoor voor velen een bekend gezicht. Leontine is gespecialiseerd in mammacare en heeft daar een vakopleiding voor gevolgd. Haar sterke punten vinden wij: deskundig, onverstoorbaar en geduldig.

Cindy

Cindy is de ‘jongste’ medewerker bij ons maar heeft al jarenlang ervaring in de bodyfashion. Cindy gaat tot het uiterste om de klant goed te adviseren. Samen met Rebecca zorgt ze voor de winkelpresentatie en inrichting van de winkel. Dus als er íemand is die weet waar alles hangt….

Truus

Truus combineert het adviseren van klanten met werkzaamheden in de back-office. Vragen over bestellingen? Grote kans dat Truus het antwoord weet. Maar wil je een goed advies over je bh? Ook daarvoor kun je prima terecht bij Truus, want ze heeft heel veel kennis van de collectie.

Lucy

Lucy is onze benjamin die vooral op koopavond en zaterdag werkt. Wil je iets weten over slips? Vrijwel zeker dat Lucy jou kan adviseren. Vraag dus gerust, dat doet de rest van het team namelijk ook. Lucy wil de klant blij maken, en wij worden blij van Lucy’s vrolijke inbreng.

 

HENDRIKSEN LINGERIE

Liverahoogeveenlingerie

Bezoek onze winkel

 

Hoofdstraat 151

7902 EG Hoogeveen

Hoogeveen

(0528) 230600

  • Grey Facebook Icon

© 2019  Hendriksen Lingerie